Oni su jednostavno najbolji!

Hublot predstavlja sat za pobednike „The Best FIFA  Football Avards ™“ 2016. Fudbalski sat se dodeljuje petorki ključnih izvođača kralja sporta.

U poslednjoj deceniji, svet fudbala je u Hublot vremenu. Zahvaljujući strasti prema prelepoj igri, brend okuplja prestižne klubove kao i zvezde, igrače i trenere, među svojim prijateljima. Takođe, deo smo glavnih turnira u fudbalskom kalendaru. Stoga je prirodno da Hublot predstavi sat za pobednike takmičenja „The Best FIFA Football Avards ™“ 2016. Big Bang Unico Retrograde Chronograp. Dvo-retrogradni modul koji označava svaki sekund igre, stvarajući trenutke koji će, za svakog od pobednika ove večeri, ostati odlučni trenuci u njihovim karijerama, podižući ih na sam vrh njihove igre, i koji su FIFA, širi svet fudbala i navijači nazvali „najbolji“.

To su muškarci i žene koji, meč po meč, sezonu po sezonu, ostavljaju pečat u istoriji fudbala svojim radom i talentima. Trenuci gracioznosti koji su utisnut u našim sećanjima za sva vremena, koje ljubitelji fudbala zasigurno pamte zauvek. U 2016, Kristijano Ronaldo, Carli Lloid, Ranieri, Silvija Neid i Mohd Faiz Subri urezali su se u istoriju. Odlučujuće minute igre, sekunde koje hvataju neverovatnu putanju, vremena kada su osvojene prve pobede i medalje: oni su zapečaćeni zauvek  u srcu Big Bang Unico Retrograde Chronograph „.

Ricardo Guadalupe, direktor Hublot
Big Bang Unico Retrograde Chronograph – fudbalski sat
Energija i najbolji fudbala sabrani su u jedinstvenom sat dizajniranom da obeležava vreme utakmica, od njena dva poluvremena do produžetaka. Poseduje patentirani samonavijajući dvo-retrogradni modul, čiji jedinstvena izgradnja zahteva dodatni izvor energije za napajanje brzih pokreta rukama. Dizajniran da meri vreme dva puta po 45-minutna, polovine meča, plus dodatno vreme do 60 minuta, Big Bang Unico Retrograde Chronograph ima centralni sat sa minutama i sekundama koji se kreću u kružnom luku između 10 i 2 sata. Kada se mehanizam aktivira pomoću tastera na 2 sata, ruka kreće pokreće sekunde do 60 indeksa, pre nego što brzo skoči na nulu da ponovi svoj tok, dok je minutna kazaljka računa vreme do isteka. Prozor u centru pokazuje trenutno vreme meča. Stvarno vreme može da se čita u brojaču koji stoji na 6 sati.

The best FIFA Muški igrač 2016.

Kristijano Ronaldo, proglašen je za najboljeg igrača u španskom prvenstvu i na UEFA EURO 2016, postigao 40 golova tokom 2015/2016 sezone.

The best FIFA ženski igrač 2016.

Titulu najboljeg FIFA ženski igrač 2016. se dodeljuje zvezdi američkog nacionalnog tima, Carli Lloid.

The best FIFA Muški Trener 2016.

Lester Siti trener, Ranieri.

The best FIFA Ženski Trener 2016.

Bivši nemački trener, Silvija Neid, proglašena je za ovogodišnjeg najboljeg ženskog fudbalskog trenera.

Puškaš nagrada 2016.

Iz užeg izbora nekih od najvažnijih izuzetnih golova postignutih u toku godine, po izboru navijača, to je bio prvi
malezijski kandidat, Mohd Faiz Subri, i neverovatna putanja njegovog slobodnog udarca koji je prošao u poslednji krug glasanja.

Related posts

X