Hublot Big Bang satovi – Eksplozivna, impresivna i upečatljiva linija luksuznih aksesoara!

Hublot Big Bang satovi

Hublot Big Bang satovi privlače pažnju među ljubiteljima skupocenog aksesoara.

Iako postoji tek nešto više od 4 decenije, svojim kreativnim rešenjima za dizajn i smelim tehničkim dostignućima Hublot je vrlo brzo zauzeo značajno mesto u svetu horologije. Samim tim se opravdano nalazi i na prestižnoj listi najboljih proizvođača luksuznih muških i ženskih satova koji svake godine na LVMH Watch Week-u predstavljaju nove modele.

Hublot Big Bang satovi

Ove godine Hublot nas je još jednom podsetio zašto Big Bang satovi postavljaju trendove.

Kada su se pojavili Hublot Big Bang satovi?

Hublot Big Bang satovi spadaju u novije. Sve je počelo ne tako davne 2004. godine kada je Jean Claude Biver došao na mesto izvršnog direktora kompanije. Sledeći nasleđe koje je ostavio osnivač, Carlo Crocco, Biver je svoje iskustvo u svetu časovničarstva iskoristio da stvori revolucionarni sat.

Godine 2005. predstvaljeno je remek delo horologije. Naravno, reč je o Hublot Big Bang satu. Baš poput Velikog praksa u univerzumu, novi sat se mogao pohvaliti dizajnom i funkcionalnošću koja je prevazišla sve do tada viđeno.

Inspirisan Classic Original satom iz 80-ih i legendarnim Croccovim gumenim kaišem, Big Bang pleni jedinstvenim, nekonvencionalnim dizajnom. Ne samo da je izrađen od inovativnih materijala, već je doneo i novi nivo visokofrekventnih mehanizama.

Potvrda njegove izvrsnosti dolazi kroz niz nagrada. Grand Prix d’Horlogerie de Genève, Nagrada za dizajn 2005, Nagrada za sportski sat, Best Oversized Watch – samo su neke od njih.

Nova vizija luksuza tokom godina

Dobro poznata „Umetnosti fuzije“, koja izdvaja Hublot od drugih, započela je upravo sa Big Bang satom. Imajući ovo u vidu ne čudi što je u narednim godinama Original dobio nove verzije.

Hublot Big Bang satovi

Osam godina nakon predstavljanja, svetlo dana ugledao je Hublot Big Bang Unico. Naziv potiče od prvog mehanizma koji je proizveo Hublot. Karakteriše ga 3-dnevna rezerva snage i flyback funkcija. Zahvaljujući ovoj opciji omogućeno je zaustavljanje i resetovanje hronografa na nulu.

Hublot Big Bang satovi

Da bi se prilagodio novom hronografskom pokretu došlo je i do izmene u dizajnu. Prečnik kućišta je smanjen na 42 mm. Na taj način je postignuta idealna ergonomija koja odgovara kako muškarcima, tako i ženama. To znači da su ovi Hublot Big Bang satovi uniseks.

Kao novina dolazi i otvoreni brojčanik koji pruža uvid u mehanizam, te ostavlja zadivljujući utisak gde god se pojavi.

Hublot Big Bang satovi vas nikada neće izneveriti

Linija je ubrzo dobila novu kolekciju – Hublot Big Bang Meca 10 neverovatnih perfomansi. Broj 10 sugeriše da garantuje 10-dnevnu rezervu snage. Složićete se, zaista, impresivno.

Hublot Big Bang satovi

Osim specijalno razvijenog kalibra, Hublot je upotrebio i najsavremenije materijale u ovoj kolekciji. Tu je Big Bang Meca 10 titanium, napravljen od laganog, ali izuzetno izdržljivog titanijuma. Zatim, Big Bang Meca 10 od zlata, koje je dobijeno spajanjem 24-karatnog zlata i keramike. Time je postignuta toplija nijansa koja unosi dozu sofisticiranosti. Takođe i 8 puta veću izdržljivost.

Hublot je napravio korak dalje i u upotrebi keramike, te je lansirao Big Bang Meca 10 od obojene, plave keramike. Ovaj sat je postao omiljen ambasadoru brenda, Novaku Đokoviću, te ga često možemo videti na njegovom ručnom zglobu.

Hublot Big Bang satovi

Pre 4 godine na LVMH Watch Week-u predstavljen je novi član Big Bang porodice – Integrated model sa atraktivnom integrisanom narukvicom.

Hublot Big Bang satovi

Naravno, brend misli i na lepši pol, te Hublot Big Bang satovi imaju i ženske verzije. Krasi ih bezel sa dijamantima, koji daje čitavom dizajnu glamurozni izgled.

Hublot Big Bang satovi čekaju vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

 

 

Related posts

Hublot Classic Fusion Original

Hublot Classic Fusion Original – Novi sat u čast 42. rođendana

Hublot Classic Fusion Original je omiljeni model mnogim ljubiteljima luksuznog aksesoara. U univerzumu Stivena Hokinga, Veliki prasak signalizira početak vremena, dok u svetu časovničarstva...

Pročitajte više
Tag Heuer Monaco

Tag Heuer Monaco – Novi dizajn i mehanizam koji vas neće izneveriti!

Tag Heuer Monaco dobio je osveženo izdanje. Čuveni švajcarski proizvođač luksuznih satova osnovao je davne 1860. godine Edouard Heuer. Svojim neverovatnim idejama i smelošću...

Pročitajte više
X