Hublot Big Bang One Click – Izbor je naizgled jednostavan: crni ili beli?

Hublot Big Bang One Click

Hublot Big Bang One Click najnovija je kolekcija prestižnih švajcarskih satova. Pleni svojom pojavom, inspiriše i sadrži veoma mali broj komada u okviru zbirke. Uvereni smo da ćete poželeti odmah da nabavite svoj model. Samo, pre toga treba da odlučite, crni ili beli?

Među najinovativnijim brendovima luksuznih satova, Hublot se izdvaja kao kompanija koja spaja nespojivo. Fuzija materijala i stilova najpreciznije se ogleda u paroli ove švajcarske kompanije – „Art of Fusion„.

Dizajneri oblikuju Hublot satove od retkih metala, gume, kože, keramike i tkanina koje omogućavaju maksimalnu udobnost, funkcionalnost i doprinose klasičnom i vanvremenskom stilu.

Švajcarski satovi Hublot najmlađi su na tržištu, ali vrlo brzo su osvojili brojne istaknute ličnosti širom sveta. Proslavljeni sportisti i umetnici očarani su stilom Hublot satova. Najnovija kolekcija Hublot Big Bang One Click Marc Ferrero je još jedan od primera kako, naizgled nespojive stvari, tako idealno idu jedna uz drugu. Prepoznatljivi po svom avangardnom izgledu i unikatnom dizajnu, uvek ćete veoma lako prepoznati Hublot sat.

Hublot Big Bang One Click – Simbolika satova

Neverovatna umetničko/dizajnerska saradnja kompanije Hublot i izvanrednog umetnika francuskog porekla, Marc-a Ferrer-a (Marka Ferera), iznedrila je sjajnu i limitiranu kolekciju satova Hublot Big Bang One Click Marc Ferrero.

Hublot Big Bang One Click

Ovaj majstor storytelling-a kreirao je „Karmin“ (originalno „Lipstick„), najznačajnije delo u njegovoj karijeri. To delo se upravo sada našlo na najnovijim modelima Hublot satova.

Dostupni su crni i beli model, kao večita simbolika tame i svetla, noći i dana. Savršena komplementarnost ove dve boje pretočena je u Hublot časovnik. Ta večita crno-bela harmonija prekinuta je upadljivim usnama sa crvenim karminom.

Bela je suptilna, minimalistička, zavodljiva, dok crna podseća na mističnost. Privlači sve poglede poput magneta.

Marc Ferrero jedan je od retkih savremenih slikara koji se zalaže za to da slikarstvo može da istražuje nove puteve i proširi se maštom grafika iz 20. veka.

Delo Marc-a Ferrero-a i pokret „Storytelling Art“ koji se zasniva na živopisnom pričanju priča, neprestano intrigiraju javnost. Oslikavaju težnju modernog vremena putem kreativnih dela.

Narativna umetnička dela inspirisala su Hublot i sjajnom saradnjom nastala je najnovija kolekcija Hublot Big Bang One Click.

Hublot Big Bang One Click – Neverovatne performanse

Sat najnovije Hublot kolekcije satova nije primamljiv samo na pogled, već ima i neverovatne performanse. Kolekcija je limitirana na samo 100 komada, a modele je moguće pronaći u crnoj i beloj boji. Brojčanik sata je prečnika 39 milimetara i debljine 12,55 milimetara.

Hublot Big Bang One Click

Napravljen je od keramike, a satenska završnica daje crnom modelu poseban sjaj. Satovi su otporni na dubinu do 100 metara. Osim toga, satenski polirana keramika dodatno je ukrašena sa 42 dijamanta.

Dijamanti savršene čistoće idealno se uklapaju u crno-belu fuziju i ističu sjaj savršeno obrađene keramike. Crno-beli lakirani brojčanik dizajnirao je Marc Ferrero. Poklopac, odnosno zadnji deo brojčanika, napravljen je od poliranog nerđajućeg čelika. Sat može da radi, bez navijanja, do 50 sati.

Narukvicu sata je takođe dizajnirao Marc Ferrero. Dostupne su dve varijante za oba modela sata. Na crnom satu moguće je imati crno-belu narukvicu od teleće kože, ili crnu gumenu traku. Sat u beloj boji moguće je naći sa belom, rezbarenom narukvicom od teleće kože, ili belom gumenom trakom.

Maestro Jewelers – Najpopularniji satovi na jednom mestu

Juvelirnica Maestro Jewelers iz Beograda prepoznatljiva je kao mesto na kom je moguće pronaći prave bisere luksuznih satova i nakita. Švajcarski satovi čiji kvalitet je neupitan, kao i dijamantski nakit savršene čistoće očekuju vas u srcu glavnog grada Srbije.

Hublot Big Bang One Click

Naš izložbeni i prodajni salon nalazi se u Nušićevoj 12a. Kod nas možete da pronađete elegantne IWC satove, razigrane Chopard modele, sportske Tag Heuer, ali i inspirisane nautikom Ulysse Nardin satove. Takođe, možete da birate i između modernih Zenith modela, smernih Raymond Weil ili bombastičnih i uvek prepoznatljivih Hublot modela.

Osim toga, neverovatna kolekcija nakita očaraće sva vaša čula. Ukoliko, pak, birate između modela Hublot Big Bang One Click – pitanje je jednostavno: crni ili beli? Koji će se naći oko vašeg zgloba?

Related posts

X