Hublot Big Bang E FIFA World Cup Qatar

Hublot Big Bang E FIFA World Cup Qatar

Hublot Big Bang E FIFA World Cup Qatar je osvojio svet!

Sigurni smo da će se svi muškarci, pa i mnoge žene složiti, da je fudbal „najvažnija sporedna stvar“. Uzbuđenje dok navijate za omiljeni tim predstavlja pravi adrenalinski doživljaj. Ipak, igra reprezentacije ne može se ni sa čim uporediti. Svaka dodata lopta, svaki šut na mrežu, pa i svaki penal prate se sa neverovatnim emocijama koje čine da nam srce brže kuca.

Nakon 4 godine, novembar i decembar su rezervisani za Svetsko prvenstvo koje će se ove godine održati u Kataru. Međutim, pre samog početka, Hublot vas vodi pravo u srce akcije! Najnoviji Big Bang E je specijalno dizajniran za ovaj događaj tako da će odbrojavanje do najiščekivanijeg trenutka na turniru. Sve do prve utakmice, 20. novembra, učiniti zanimljivijim.

Hublot voli fudbal!

Iako je u svetu horologije prisutan oko 4 decenije Hublot je za kratko vreme uspeo da se upiše u istoriju ručnih satova. Luksuzni muški satovi ovog brenda postali su prestižni modni detalj, koji podiže svaki stajling na viši nivo.

Hublot Big Bang E FIFA World Cup Qatar

„Jedinstven, prvi, drugačiji“, opis je koji su stručnjaci dodelili Hublotu, a on ga svojim inovacijama i besprekornim dizajnom iznova opravdava. Počev od Classic Original modela koji je po prvi put kombinovao zlato sa gumenim kaišem, preko čuvenog Big Banga koji je doneo revoluciju u časovničarstvu, pa do saradnje sa brojnim umetnicima – Hublot satovi su, zaista, umetnost fuzije u kojoj je „upakovano“ tehničko čudo.

Ipak, za ljubitelje fudbala najvažniji je podatak da je Hublot prvi brend koji je 2006. godine doneo fine satove u ovaj sport.

Hublot Big Bang E FIFA World Cup QatarSaradnja sa legendarnim Peleom koja traje skoro deceniju, fudbalskim klubovima Chelsea, Juventus, AFC Ajax, Benfica, kao i stvaranje The Special One modela za trenera José Mourinha. Ovo su samo neki od ključnih događaja koji su obeležili kako horologiju, tako i fudbal.

Hublot je zvanični merač vremana na UEFA i Premier League utakmicama. Četvrtu godinu zaredom biće prisutan na svih 64 utakmica FIFA Svetskog prvenstva.

Šta donosi Hublot Big Bang E FIFA World Cup Qatar?

Prema rečima Ricarda Guadalupe izvršnog direktora, fudbal i Hublot imaju mnogo toga zajedničkog. Naime, „fudbal krije savršeno tehničko majstorstvo, stalnu želju da pomerite svoje granice i posedujete upornost, što je i glavni moto brenda“. Ove karakteristike su oslikane i u novom Hublot Big Bang E FIFA World Cup Qatar satu.

Novi Big Bang E serije predstavlja zadivljujući spoj najfinije tehnike izrade satova i vrhunske elektronike. Impozantno kućište od 44 mm napravljeno je od mikro-peskarene i polirane crne keramike i crnog titanijuma. Čime jasno pokazuje da je naslednik Hublotove ikone. Ujedno, obezbeđuje izdržljivost do 30 m dubine.

Hublot Big Bang E FIFA World Cup Qatar

Zvanična verzija ima bordo brojčanik i gumeni kaiš u bordo i crnoj boji, koje su boje zastave domaćina. Mada je najavljaneno da će ljubitelji fudbala i Hublota moći da biraju dizajn brojčanika i kaiševa u bojama svih zemalja učesnica.

Hublot Big Bang E FIFA World Cup Qatar pokreće Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100 procesor. Ovaj procesor dolazi sa najnovijom verzijom Wear OS by Google koji obezbeđuje celodnevno korišćenje. Impresivne hardverske perfomanse uključuju akcelerometar, žiroskop, mikrofon, zvučnik, GPS i monitor otkucaja srca. Takođe, dolazi sa velikim paketom unapred instaliranih aplikacija, kao i brojnim opcijama koje omogućavaju korisnicima da svoj sat personalizuju.

Hublot Big Bang E FIFA World Cup QatarOno po čemu se novi Big Bang E model izdvaja jeste aplikacija za fudbal. Aplikacija je specijalno kreirana za ovo prvenstvo tako da pruža sasvim nov način uživanja u veličanstvenoj igri na terenu. Petnaest minuta pre početka svake utakmice na satu biće prikazani sastavi timova i profili igrača. Da bi se čim utakmica počne automatski aktivirao „režim utakmice“.

Hublot Big Bang E FIFA World Cup QatarKada utakmica pređe u produžetke, displej sata će se automatski prebaciti u režim produžetka, a zatim u režim šuta, u slučaju da se igraju i penali. Svaki penal se beleži fudbalskom loptom sa zelenom ili crvenom linijom koja pokazuje da li je pokušaj bio uspešan ili ne.

Kraj utakmice označava odgovarajuća animacija sa rezultatom.

Kampanja koje je okupila vodeća imena sporta

U želji da prenese veru u slobodan, raznolik i ujedinjen svet Hublot je za kampanju potražio pomoć Mire Mikati.

Hublot Big Bang E FIFA World Cup Qatar

Svoj prepoznatljivi pristup bogatog kolorita poznata libanska kreatorka prenela je i na kampanju. Stvarajući zajedno sa 15 ambasadora Hublota jedinstvene, ručno oslikane lopte. Svaka od njih je pravo umetničko delo koja, poput Velikog praska, unosi eksploziju boja u naš svet. Istovremeno, oslikava duh i energiju zvezda brenda – Kyliana Mbappé, Pelea, Luisa Figa, Didiera Deschampsa, Marcela Desaillyja, Roberta Martineza…

Nažalost, Google ne dozvoljava isporuku Big Bang E FIFA World Cup Qatar za Srbiju. Svi drugi modeli, uključujući i Hublot Big Bang Meca 10, koji nosi još jedan ambasador brenda, Novak Đoković, čekaju vas u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

 

Related posts

Luksuzni satovi

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto učiniće vaš stajling savršenim. Dolazak toplih prolećnih dana najavljuje i svima omiljeno godišnje doba – leto. Sa...

Pročitajte više
Ulysse Nardin satovi

Zašto su Ulysse Nardin satovi simbol vrhunskog časovničarstva?

U malom, ali fascinantnom svetu časovničarstva, luksuzni satovi odavno su postali mnogo više od „običnih“ pokazivača vremena. Izrađeni od skupocenih materijala i inovativne tehnologije...

Pročitajte više
X