Svako leto mora biti šarenoliko da bi postalo nezaboravno. Happy Diamonds se pobrinuo da vam I ovo leto bude takvo!

Explore the ocean

Ovaj praktičan I zabavan sat, vodootporan I do 300metara dubine, a njegov samo-navijajući sistem kuca u Chopard ritmu.
Kombinacija velikog 40mm čeličnog kućišta, višesmernog rotirajućeg okvira u tirkiznoj boji je inspirisana nijansama azurno plave I bojama najlepših korala. Njegov dizajn koji prati talase, donosi nam lakše korišćenje pod vodom. Pet slobodnih dijamanata koji asociraju na svetlucave ribice plivaju u ovom divnom “akvarijumu”, krase vašu ruku.

Chasing the rainbow

Happy Diamond nastaje kada Smelost upozna Nakit.
Dok žive u trenutku, I koriste maksimum onoga što život daje, današnje žene su blagoslovene zaraznom radošću zbog koje sijaju punim sjajem.Nežna I vanvremenska, ali I izazivajuća I moderna, Happy Diamonds kolekcija, veselo pokazuje njihove jake I nezavisne ličnosti.
Dijamanti, kad su slobodni, dostižu pun potencijal šireći svoj sjaj na najblistaviji način. Veselo evolviraju unutar satova ili nežno plešu u prstenovima I privescima, Happy Diamonds pokretima iskri predstavljaju Chopard-ov besprekoran ukus I inovativan duh.

Precious companions

Svaka žena treba imati nežnog pratioca. Neka vaš bude Happy Dreams Baby.
Glamurozna i živahna, Happy Dreams Baby je minijaturna torbica koja nosi sve najpotrebnije za fabulozno veče. Zlatni anaconda materijal je obogaćen kopčom pozlaćenom roze zlatom, I kaiš lancem daje dodatni osećaj refinisanosti. Chopard-ova kruna ženstvenosti.

Related posts

X