Chopard udružen sa Kanskim Festivalom Filma od 1998. godine, i 2001. godine, pod uticajem Caroline Scheufele, biva srećan da pruži trajnu podršku u filmskom stvaralaštvu; Chopard stvara Trophée Chopard, godišnji događaj u čast mladih glumaca i glumica u usponu. Na 17. događaju, Trophée, dodeljen zajedno sa Variety magazinom, sa podrškom predsednika Pierre Lescure-a i režisera Thierrz Frémaux, uz pomoć stručnog žirija u čijem sastavu su se našli: Salma Hayek, američki režiser Lori McCreary, australijski režiser Garth Davis, zajedno sa Caroline Scheufele i Steven Gaydos-om, izvršnim urednikom Variety magazina.

Nakon teške odluke, žiri je odlučio da nagradi američku glumicu Anya Taylor-Joy, primećenu u filmovima The Witch i Split, i engleskog glumca George MacKay-a, koji je privukao pažnju u filmovima Pride i Captain Fantastic.
Sjajna južnoafrička glumica Charlize Theron, dobitnica Oskara za najbolju glumicu u glavnoj ulozi, i zaštitnicu ovog 17. Trophée Chopard događaja, im je predala njihove zaslužene nagrade u zatvorenoj ceremoniji održanoj 22. maja ove godine u Chopard apartmanu na krovu hotela Martinez.

Nakon dodele, Caroline Scheufele, počastila je oduševljene dobitnike ekskluzivnom večeri na kojoj su se našla najveća imena filmske industrije, uključujući Marion Cotillard, dobitnicu Trophée nagrade 2004. Godine, zajedno sa Colin Firth-om, Juliette Binoche, Stacy Martin, Aymeline Valade, KouKa, Izabel Goulart i Tatiana Navka-om. Ove zvezdane gošće su uživale u koktel večeri, održanoj u prefinjenom ambijentu, uživajući spektakularan pogled nad Kanom, i njegovim poznatim Croisette Bulevarom. Predivna pevačica Whinnie Williams je održala prvatni concert koji je očarao sve prisutne. Nakon toga, gosti su uživali u eklektičnom setu DJ Nathalie Duchene do ranog jutra.

Related posts

X