Ferrari sat – Energija i žudnja za životom

ferrari sat maestro jewelers 4

Ferrari sat već samim svojim imenom pobuđuje izvesno strahopoštovanje. Nema čoveka na kugli zemaljskoj koji ne propoznaje ovaj zvučni naziv. Asocijacije koje on izaziva mogu se sublimirati u tri pojma: rapidnost, silovitost i moć.

Ferrari sat kao rezultat uspešne saradnje

U nameri da za energične i odlučne ljude pronađe odgovarajuću formu i operativnost, Hublot je dizajnirao seriju distingviranih ručnih časovnika. Za muškarce koje odlikuju ekspeditivnost i poverljivost, odabrani su vanredni satovi bombastičnog imena Big Bang. Poznajući prirodu i pravila visokog biznis-miljea, Hublot je započeo saradnju sa italijanskim automobilskim brendom Ferrari.

Uspešna kolaboracija ova dva magnata rezultirala je impozantnim primerkom Big Bang Ferrari Unico Titanium. Sadržavajući već u svom imenu reč unikat(an), ova serija, limitirana na hiljadu komada, ukazuje na ekskluzivitet izrade. Samo za odabrane, ovaj jedinstveni sat izrađen je od titanijuma, metala velike čvrstoće i stabilnosti. Visoka rezistentnost na koroziju njegovog kućišta i bezela čini ga izdržljivim. Pouzdanost merenja vremena obezbeđena je 72-časovnim indikatorom rezerve snage.

ferrari sat maestro jewelers 3

Narukvica ovog sata izrađena je od alkantare, materijala veoma otpornog na mehanička oštećenja, poput krzanja, trenja ili fleka. Sa diskretnom crvenom niti, pletenom u četiri trake, Ferrari sat asocira na trkačku stazu. Tom osećaju svakako doprinose i vatrena sekundara i podeoci na brojčaniku. Rubin crvena boja diskretno zaokružuje bezel, a naglašava i dugme za podešavanje hronografa.

Transparentno kućište, kroz koje se vidi svaki detalj, s vanrednom minucioznošću i veštinom izrađen, prosto mami na ispitivanje. Veliki dečaci, željni igre i istraživanja, u ovoj „igrački“ će pronaći pravu adrenalinsku avanturu. Rečju, ushićenje ovim satom teško je iskazati ijednom definicijom ili mernom jedinicom.

Treba iskoristiti dan na najbolji način jer vreme ne čeka

Zaštitini znak Ferarija – maskota trkačkog konja, postavljen je na istaknuto mesto, tik ispod dvanaestog podeoka. Naspram njega, pozicioniran je logotip partnerske kuće Hublot. Saradnja ovih dvaju brendova uspešno se realizuje već dugi niz godina. Njena intencionalnost i evidentna efektivnost nesumnjivo proizilaze iz primarnih načela koji se nalaze u temelju ovih kompanija. Švajcarska preciznost i italijanska opijenost životom – to su postulati utkani u poslovanje Hublota i Ferarija.

Carpe diem je stara latinska krilatica iz doba humanizma i renesanse, koja poručuje da treba uhvatiti dan. Ona na pravi način odslikava osnovnu poruku koju Big Bang Ferrari Unico Titanium prenosi. Iskoristiti svaki trenutak u večnom proticanju vremena najvažnija je istina koja se samo retkima obznanjuje.

 

Mitski krilati konj ili divlji pastuv koji se propinje u svojoj žestini i jakosti, simboli su nesputanosti, snage i progresa. Zbog toga se jačina automobilskog motora od davnina izražava upravo konjskim snagama.

Treba samo zamisliti ovu plemenitu životinju kako silovito juri prerijom ili kako se utrkuje gonjena željom za pobedom. To je upravo intenzitet žudnje za uspehom svih onih koji na svom ručnom zglobu nose sintezu Hublot–Ferrari.

Ferrari sat – Varijantnost za sve preferencije

Operativnost, izdržljivost i konzistencija ne karakterišu samo ove automatske satove, nego i muškarce koji ih s ponosom nose. Na te kvalitete upućuje i Scuderia Ferrari 90th Anniversary 3D Carbon.

Nedavno je obeleženo devedeset godina od osnivanja Ferarijevog odeljenja za moto-trke Skuderija Ferari. Ovaj važan jubilej upotpunjen je kreiranjem ekskluzivne edicije Scuderia Ferrari 90th Anniversary 3D Carbon.

Novi model je izrađen u tri varijante i u limitiranoj seriji od samo devedeset primeraka. Malo je reći koliko ovi primerci zadivljuju svojom pojavom!

ferrari sat maestro jewelers 1

Autentična obeležja Ferarija – konj na stražnjim nogama i crvena boja, prepoznatljivi su i na ovim časovnicima. Kućište i bezel su napravljeni od karbona i keramike. A, izdržljiva Nomex narukvica predstavlja još jedan od kvaliteta modela Scuderia Ferrari.

Već samim stavljanjem moćnog Ferrari sata na zglob ruke, skoro da možete čuti omamljujući zvuk automobilskog motora. Gotovo da ćete osetiti miris benzina i brzinu od preko 300 km/h!

Jedno je sigurno: preplaviće vas adrenalinski nalet kao da, po savršeno glatkoj pisti, jezdite crvenom „zveri“.

Onda, čemu oklevanje?! Usudite se, probajte!

Za one najsmelije, kojima ne nedostaje samopouzdanja, Maestro Jewelers je pripremio edicije najeksluzivnijih i najkvalitetnijih ručnih satova. Renome se ne gradi preko noći, mi to najbolje znamo. Uz našu pomoć i pragmatičnost, gradite postupno i sigurno svoj imidž i kredibilitet uspešnog čoveka.

Related posts

X