Dijamantski verenički prsten – Trendovi za 2022. godinu

Dijamantsko vereničko prstenje

Dijamantski verenički prsten je san svih devojaka.

Početak nove godine označava i dolazak novih trendova. Počev od smelih kombinacija u odeći – ova godina je ispunjena, zaista, neverovatnim modnim detaljima. Ipak ono što privlači pažnju dama sa stilom jesu trendovi koje donosi nakit sa dijamantima. Među njima glavna uloga pripada komadima koji slave ljubav.

Još je u davna vremena Aristotel istakao da ljubav predstavlja jednu dušu koju nastanjuje dva tela, a ništa bolje ne može preneti poruku ispunjenu najdubljim emocijama do verenički prsten sa dijamantom. Svojim savršenim oblicima i sjajem koji očarava on budi sakriveni žar u srcu koji će trajati zauvek.

S obzirom da mora biti ne samo luskuzni dodatak stajlingu, već i da oslikava karakter žene mnogi su u nedoumici kako da izaberu pravi prsten koji njihova voljena neće poželeti nikad da skine sa svoje ruke. Zbog toga vam Maestro Jewelers otkriva koje je dijamantsko prstenje vodeći trend za veridbu u 2022. godini.

Klasični stil sa dozom modernog šarma

Solitaire dijamantski verenički prsten je klasik svih vremena. Čiste linije najfinijeg zlata ističu lepotu dijamanta u centralnom delu, te ne čudi što je ovaj stil oličenje elegancije koja nikada ne izlazi iz mode.

Dijamantski verenički prsten

Ipak, ove godine najpopularniji prsten dobio je osveženi izgled. Umesto diskretnog okruglog kamena vladaju dijamanti koji svojim raskošnim oblikom privlače pažnju. Upravo takav efekat veličine pruža ovalni rez.

Njegova prefinjena forma unosi dozu glamura tako da svaki stajling pretvara u trendi look. Bilo da ponesete elegantnu haljinu, poslovnu košulju ili džins budite sigurne – sa ovim prstenom na ruci vaša odevna kombinacije neće biti neprimećena.

Dijamantski verenički prsten

Ukoliko želite da vaš dijamantski verenički prsten izađe iz konvencionalnih okvira pravi izbor je emerald rez. Inspirisan Art deco erom svojim izduženim bogatim oblikom učiniće da se osetite poput dama plave krvi.

Njegovom šarmu teško je odoleti, te ne čudi što ovaj oblik krasi ruku Beyoncé, Kim Kardashian, Paris Hilton i J.Lo.

 Ljubav dolazi u paru

„Toi Et Moi“ je, prema mišljenju mnogih juvelira, najromantičniji dijamantski verenički prsten. Baš kao što prevod naziva sa francuskog govori „ti i ja“, tako i ovaj prsten sa 2 dijamanta koji se nalaze jedan uz drugi simbolizuju ljubav jednog para.

Iako je jedan od trendova u 2022. godini ovaj stil ima istoriju dugu više od 2 veka, a za njegovo postojanje zaslužan je niko drugi do Napoleon Bonapart. Čuveni vojskovođa je Žozefinu zaprosio nežnim prstenom ukrašenim safirom i dijamantom u vidu 2 suze koje ističu spajanje njihova 2 srca.

Osim ljubavne priče, ono što Toi Et Moi čini posebnim jesu neograničene mogućnosti kombinavanja. Počev od istovetnih rezova, preko dijamanata različitih oblika, pa do sasvim drugačijih boja – na vama je da izaberete savšeni spoj koji će oduševiti vašu voljenu.

Povratak vintage stila

Polazeći od ideje da je u davna vremena verenički prsten sa dijamantom predstavljao porodično nasleđe, koje se prenosilo sa generacije na generaciju čuvene juvelirske kuće su za ovu godinu pripremile jedinstveni spoj tradicije i modernog.

Dijamantski verenički prsten

Vintage stil dolazi u najraznovrsnijim formama koje oslikavaju period u kojem su nastali. Ipak, svi oni imaju jednu zajedničku karakteristiku, a to je – bogatstvo detalja. Filigranske izrade kojom je vekovima izrađivan najlepši nakit od zlata, a ukrašeni dijamantima vrhunske čistoće ovo prstenje predstavlja prava mala remek dela vredna divljenja.

Unesite boje u dijamantski verenički prsten

Za devojke koje vole jarke boje idealan verenički prsten dolazi u netradicionalnim nijansama.

Rubin je krasio nakit mnogih vladajućih dinastija, te se i danas smatra jednim od najpoželjnijih dragulja. Svojim dubokim crvenim tonovima asocira na strast dvoje zaljubljenih, dok veličanstvenim izgledom pruža moćni kontrast nežnim dijamantima.

Dijamantski verenički prsten

Smaragd simblizuje nove početke. Zato i predstavlja savršeni uvod za novo poglavlje u vašoj ljubavnoj  priči. Ne samo da svojom bojom očarava, već se ovaj dragi kamen savršeno uklapa uz dizajn sa dijamantima obezbeđujući da njihov sjaj i prozračnost dođu u prvi plan.

Dijamantski verenički prsten

Safir je kraljevski dragi kamen. Kroz istoriju bio je simbol iskrenosti i poštovanja kojoj teži svaki par. Prema verovanju donosi mir i radost osobi koja ga nosi. Kombinacija zadivljujuće plave nijanse i diskretnih dijamanata koji je okružuju je sininom sa stilizovanu prefinjenost koju neguju mnoge dame sa stilom.

Dijamantski verenički prsten

Dijamantsko vereničko prstenje različitog oblika i vrhunske čistoće možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

 

 

 

Related posts

Luksuzni satovi

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto učiniće vaš stajling savršenim. Dolazak toplih prolećnih dana najavljuje i svima omiljeno godišnje doba – leto. Sa...

Pročitajte više
X