Dijamantski verenički prsten – Trendovi za 2023.

Dijamantski verenički prsten

Dijamantski verenički prsten je tradicionalni izraz ljubavi i odanosti. Ujedno, predstavlja uvod u novo poglavlje vašeg zajedničkog života. Baš zato ne čudi što je ovo omiljen komad dijamantskog nakita svih žena.

Poslednjih godina svet juvelirstva se laganim koracima približava modnoj sceni tako da dijamantsko vereničko prstenje dobija svež, jedinstven i atraktivan dizajn. Počev od raskošnog prstena u Halo stilu, preko nove verzije čuvenog „Toi et Moi“, pa do modela sa dragim kamenjem u boji – postoji bezbroj načina da verenički prsten bude pravi odraz vašeg stila.

Dijamantski verenički prsten

 

Iako trendovi vereničkog prstena imaju tendenciju da se kreću sporijim, suptilnijim tragom, u odnosu na stilove u garderobi, svaka godinama nam donosi nove očaravajuće modele. S obzirom da poznavanje trendova može u mnogome da vam pomogne pri izboru, Maestro Jewelers vam otkriva koji su glavni ove godine.

Romantični stil

Prema mišljenju mnogih veridba je najromantičniji događaj. Upravo takav treba da bude i dijamantski prsten, koji će zasijati na ruci vaše drage. Imajući ovo u vidu ne čudi što mnogi biraju prsten sa dijamantom srcolikog oblika.

Dijamantski verenički prsten

Kao sinonim za romantiku, ovaj rez će na najlepši način pokazati da darujete svoje srce voljenoj. Istovremeno, laska ženskoj ruci, jer ga krasi složeni dizajn koji može da ispuni samo dijamant vrhunskog kvaliteta.

Dijamantski verenički prsten

Ukoliko želite da izađete iz tradicionalnog okvira, a opet da vaš dijamantski verenički prsten nosi jedinstveni simbol ljubavi izaberite neki iz kolekcije Chopard Happy Diamonds. Karakteriše ih prefinjeni, urbani dizajn, dok posebnu pažnju privlače dijamanti na njima.

Dijamantski verenički prsten

Naime, Chopard dijamanti se razlikuju od drugih po slobodnoj formi, koja im omogućava da prate pokrete vaše ruke.

 Dijamantski verenički prsten za moderne princeze

Spektakularni oblik, savršena simetrija i zadivljujući efekat – najbolji je opis prstena sa dijamantom u obliku kruške. Prepoznatljive je izdužene forme koja se proteže od punog, zaobljenog dna pa do šiljatog vrha.

Dijamantski verenički prsten

Ipak, ono što posebno impresionira jeste činjenica da ovaj rez objedinjuje 2 popularna reza, preuzimajući njihove najlepše karakteristike. Odnosno, verenički prsten sa dijamantom poseduje delikatni izgled markiz reza i besprekorni sjaj ogruglog reza sa 58 faseta.

Inspirisan stilom iz 15. veka vaš verenički prsten uneće dozu kraljevske otmenosti u vaš stil, pretvarajući i najjednostavniji outfit u sofisticirani look.

Dijamantski verenički prsten od kog zastaje dah

Ukoliko želite da vaš verenički prsten poseduje više sjaja, pavé stil je pravi izbor za vas. Ovaj zadivljujući stil poseduje centralni dijamant i niz manjih dijamanata koji su postavljeni sa obe strane duž oboda od plemenitog metala. Na taj način ostvaren je dodatni element sjaja bez odvraćanja pažnje sa centralnog kamena.

Dijamantski verenički prsten

Naziv potiče od francuske reči koja u prevodu znači „poplačati“, čime je metaforički izražena i sama forma. Naime, dijamanti na prstenu pavé stila „popločavaju“ zlatnu traku dajući joj gotovo neprekidan sjaj.

Bogato ukrašen dizajn, zaista, deluje fascinantno, te opravdano mnoge dame smatraju da je ovaj verenički prsten dovoljan luksuzni dodatak za glamurozni stajling.

Dijamantski verenički prsten

Vereničko prstenje sa dijamantom čuvenih juvelirskih kuća možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers. Da je reč o vrhunskom kvalitetu potvrđuje i GIA dijamantski sertfikat koji ćete dobiti pri kupovini.

Related posts

Dijamantska burma

Zašto je dijamantska burma više od luksuznog nakita?

Dijamantska burma je omiljen dijamantski nakit svake žene. Venčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu. Dan ispunjen ljubavlju, srećom i dragim ljudima zauvek...

Pročitajte više
X