Dijamantski prsten cene ljudi sofisticiranog stila

dijamantski prsten maestro 1

Dijamantski prsten cene svi oni koji drže do stila i kvaliteta. Odavno je rečeno da su dijamanti ženi najbolji prijatelji. Ta istina se očituje u njihovoj trajnosti i neprolaznoj vrednosti. Baš kao i u slučaju istinskih prijateljstava. Zbog toga je dijamantski prsten san mnogih žena.

Dijamantski prsten cene čak i oni koji vole čelik i keramiku

 

pogledajte ponudu dijamantski prsten

Dijamant je savršeni par kako plemenitih metala (belog, roze i žutog zlata), tako i bojenog čelika. Tragajući za drugačijim dizajnom, IDC se predstavio novim, pristupačnijim kolekcijama dijamantskog nakita.

Stella i Nika su odavno postale omiljene među mladim damama koje neguju elegantan, ali istovremeno moderan izgled. One dobro poznaju vrednost dijamanta, ali ne žele klasično dizajniran nakit. Ove mlade, samosvesne žene radije biraju nakit koji je u saglasnosti sa njihovom mladalačkom energijom.

Uvažavajući njihovo mišljenje, IDC je izradio dve edicije koje u potpunosti prate savremene trendove. Stella se predstavila prstenjem i ogrlicama od crno, plavo i roze bojenog čelika. Sa dominantnim dijamantom u sredini, svi ovi primerci ostavljaju zaista impozantan utisak. Podjednako su impresivne i nešto tradicionalnije kolorne varijante – boja belog i žutog zlata.

dijamantski prsten maestro 4

Za razliku od nešto romantičnije Stelle, Nika odiše karakternošću i dominantnošću. Bela ili tamna keramika, u koju je utisnut brilijant, deluje veoma impresivno. Sam materijal od kog je ovo prstenje izliveno, budi veliko interesovanje. Odista, IDC nikada ne prestaje da iznenađuje inovativnošću i kreativnošću.

Dijamantski prsten za veridbu ili venčanje

Dijamantsko prstenje je oduvek privlačilo pažnju prevashodno nežnijeg pola. Međutim, u želji da usreće ženu svoga života, mnogi muškarci se odlučuju za kupovinu dijamantskog prstena. Dragi kamen utisnut u plemeniti metal najlepši je poklon kojim muškarac može izraziti lepa osećanja koja gaji prema ženi.

Čuvena časovničarska i juvelirska kuća Chopard poznata je po izradi fascinantnog dijamantskog nakita. Njihova kolekcija Happy diamonds izuzetno je popularna među mladima. Nežne ogrlice, diskretne narukvice i prstenje sa razigranim dijamantima koji se slobodno šetaju unutar kruga ili srca, samo su deo Chopard kreativnosti.

dijamantski prsten maestro 2U okviru ove kolekcije, prezentovana je edicija Happy hearts Golden Hearts, motivisana sagom o čuvenom agentu 007 – Džejmsu Bondu.

Dijamantsko prstenje iz ove kolekcije sjajan je način da se započne život u dvoje. Ukoliko se odlučite za dijamantski verenički prsten, nećete pogrešiti ako odaberete bilo koji od prstenova Happy diamonds icons ring ili Happy hearts dreams ring. Možda će vam biti teško da se odlučite jer su svi podjednako atraktivni i kvalitetni. Uz vaše sugestije i stručne savete osoblja juvelirnice Maestro Jewelers, ljubav vašeg života dobiće prsten koji će s radošću nositi.

Onog trenutka kada dogovorite detalje venčanja, iz Chopard kolekcije Ice Cube možete odabrati venčanu burmu za svoju buduću suprugu. Moderno dijamantsko prstenje, urbanog geometrijskog dizajna, izrađeno je od belog, žutog i roze zlata.

dijamantski prsten maestro 3

Trend biranja istovetnih burmi za mladence davno je prevaziđen. Danas je veoma popularan odabir različitih burmi za mladence, kao odraz njihovog individualnog stila.

Dijamantski prsten – Cene određene kvalitetom izrade

Osim pri veridbi ili venčanju, dijamantski prsten se može nositi i u mnogim drugim svečanim prilikama. Čak i svakodnevne obaveze mogu biti prijatnije ako je sa nama mali, svetlucavi pratilac.

Zahvaljujući vrhunskoj izradi dijamantskog nakita, renomirana kuća dijamanata IDC odavno je postala reper za kvalitet i dizajn. Istovremeno zadržavajući provereni, tradicionalni stil, Izraelski centar dijamanata je neprestano u stvaralačkom nadahnuću. Izlazeći u susret  i mladima koji dijamantski prsten cene koliko i dijamantsku ogrlicu, IDC je izradio moderne kolekcije dijamantskog nakita.

Dijamantske minđuše iz kolekcije Solitaire, kao i vereničko prstenje iz iste serije, nesumnjivo će oduševiti sve mlade dame. Bilo da je njihov stil sveden ili da vole ekstravagantniji nakit, ova zbirka će zadovoljiti raznolike ukuse. Belo ili žuto zlato, dijamantski niz ili jedan, središnji dragulj – prstenje Solitaire nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

maestro jewelers 5Dame koje vole drago kamenje u boji – smaragd, safir, rubin, ametist ili rozenkvarc, sigurno će poželeti da ponesu neki komad nakita iz kolekcije Special design. Kako bi upotpunile svoju elegantnu pojavu, mogu se odlučiti za ogrlicu, narukvicu, prsten i minđuše. Jer, sa draguljima se nikada ne može preterati!

Važnost porekla dijamanta

Dijamanti odavno više nisu rezervisani isključivo za pripadnike plemstva i društvenu elitu. Uz određenu karatažu, danas je mnogo lakše priuštiti dijamantski nakit. Bilo da njime želite darovati dragu osobu ili sebe, juveliri iz Maestro Jewelers pomoći će vam svojim savetima pri izboru.

Svi dijamanti izloženi u našem salonu poseduju sertifikat o poreklu, autentičnosti i čistoći. Kao i pri drugim bitnim životnim odlukama, od izuzetne je važnosti imati pouzdanog partnera prilikom kupovine dijamanata. Kao kuća koja juvelirsku tradiciju neguje već tri decenije, Maestro Jewelers čvrsto počiva na kvalitetu i poverenju. Jer, poverenje se gradi i zaslužuje.

Related posts

X