Kako odabrati dijamantski nakit za maturu?

Dijamantski nakit za maturu upotpuniće stajling mladih devojaka za ovaj veliki događaj.

Dolazak proleća đacima završnih razreda donosi velike promene. I dok se gomilaju obaveze u školi i povećava nervoza zbog predstojećeg ispita, počinju da se ubrzavaju i pripreme za dugoočekivano slavlje – maturu!

Poslednja proslava sa prijateljima, za neke i poslednje okupljanje čitavog razreda, ostaje zauvek u sećanju, te ne čudi što se devojke trude da i njihov izgled bude vredan pamćenja. Mnoge su čak spremne da provedu sate i sate u razgledanju slika na društvenim mrežama i listanju modnih magazina kako bi pronašle inspiraciju za svečani outfit.

Dijamantski nakit za maturu

Međutim, kupovina haljine ne označava kraj potrage. Na redu je izbor odgovarajućih modnih detalja. A ništa neće učiniti kreaciju jedinstvenom i posebnom kao dijamanti.

Imajući ovo u vidu Maestro Jewelers vam otkriva kako da odaberete dijamantski nakit za maturu.

Statement ili svedene minđuše?

Minđuše su must have dijamantski nakit za svečane prilike, uključujući i maturu. Ono što se nameće kao pitanje jeste koji model izabrati.

Minđuše na klin obično dolaze sa jednim dijamantom. Svojim diskretnim dizajnom unose dozu sofisticiranosti koja odgovara svakom stilu. Ipak, prilikom njihovog izbora vodite računa o frizuri.

Dijamantski nakit za maturu

Ove minđuše su idealne za punđe, stilizovan ponytail ili pletenice.

Dijamantski nakit za maturu

Ukoliko želite da skrenete pažnju na lice, a odlučile ste se za puštenu kosu, možete poneti masivne dijamantske minđuše. Za romantične devojke najbolji izbor je kombinacija vatrenih rubina i dijamanata.  Moderne princeze mogu svoju haljinu da stilizuju modelom u vintage formi ili očaravajućim safirom. Dok trendseterke neće ostati ravnodušne pred Chopard visećim minđušama iz Golden Happy Hearts kolekcije koja je posvećena najnovijem James Bond filmu.

Uskladite dijamantski nakit za maturu sa dekolteom

Dijamantski nakit za maturu treba da odgovara stilu odeće, a da je ne preopterećuje. Zato stručnjaci savetuju da pri izboru posebnu pažnju obratite na dekolte.

Dijamantski nakit za maturu

Haljinama sa V-izrezom savršeno pristaju duge ogrlice sa jednim priveskom. Ne samo da zrače luksuzom, već čitav look čine gracioznim.

Dijamantski nakit za maturu

Ravno sečeni top dekolte izgledaće fantastično sa ekstravagantnijom kraćom ogrlicom. Kako je pojedinim mladim devojkama masivni nakit previše napadan umesto ogrlice mogu poneti narukvice sa dijamantima kojim će naglasiti negovane ruke.

Dijamantski nakit za maturu

Ukoliko želite da vaš stajling za maturu nosi posebnu poruku izaberite Moriah dijamantski nakit.

Dijamantski nakit za maturu

Izarađen od najfinijeg zlata, prirodnih dijamanata vrhunske čistoće i originalnog kamena sa svete Moriah planine, po kojoj je i dobio ime, ovaj nakit krasi unikatni šarm.

Prsten kao dijamantski nakit za maturu

Pri izboru nakita za maturu mnoge devojke su u dilemi da li da ponesu i dijamantski prsten. Bez obzira što se je on prva asocijacija na veridbu nikako se ne trebate odreći svog omiljenog nakita za ovaj dan.

Dijamantski nakit za maturu

Dijamantsko prstenje dolazi u različitim stilovima. Počev od trinity modela, preko raskošnih rezova poput emerald i markiz, pa do tzv. koktel verzija koje spajaju različito drago kamenje u boji – dovoljan je samo jedan upečatljiv komad koji će “osvežiti” vaš izgled.

Dijamantski nakit za maturu

Drage maturantkinje, sezona slavlja samo što nije krenula, zato na vreme posetite Maestro Jewelers. Ovde vas čeka najlepši dijamantski nakit poznatih juvelirskih kuća, kao što su Chopard, IDC i Moriah.

Related posts

IWC Pilot satovi

IWC Pilot satovi – Savršeni spoj elegancije i preciznosti

IWC Pilot satovi predstavljaju uzor elegancije i preciznosti. Osnovan 1868. godine, čuveni švajcarski brend ima bogatu istoriju u svetu horologije. Njegovo putovanje od Švajcarske...

Pročitajte više
X