Dijamantski nakit za godišnjicu braka

Dijamantski nakit za godišnjicu braka

Dijamantski nakit za godišnjicu braka ulepšaće vašu proslavu.

Sigurni smo da se svaka žena seća trenutka kada je na njenoj ruci zasijao prelepi verenički prsten sa dijamantom. Ništa manju draž nema ni dan kada ste svom dragom izgovorile sudbonosno „Da“. Upravo ovaj događaj označio je početak novog poglavlja u vašoj ljubavnoj bajci, te ne čudi što ga parovi svake godine proslavljaju.

Dijamantski nakit za godišnjicu braka

Za mnoge običan datum u godini, a za one koje su tog dana sklopili brak označava ponovnu proslavu romanse. Ujedno, najbolji dokaz o jačini vaše ljubavi, koja je poput finog vina, vremenom sve jača. Svaka godina donosi nova iskustva koja obogaćuju vaš odnos, a poklon za godišnjicu braka je najbolji način da se svojoj dragoj zahvalite ne samo za ljubav, već i za razumevanje, pažnju i strpljenje.

Dijamantski nakit za godišnjicu braka

Međutim, pronalaženje savršenog poklona za godišnjicu braka može doneti brojne nedoumice, čak i nakon godina zajedničkog života. Srećom, rešenje dolazi u malom, ali moćnom kamenu – dijamantu.

Kako izabrati dijamantski nakit za godišnjicu braka?

Ništa ne slavi godišnjicu braka kao dijamantski nakit. Ovaj jedinstveni luksuzni aksesoar kreiara nove uspomene, ali i podseća vašu voljenu na sve očaravajuća zajedničke trenutke.

Dijamantski nakit za godišnjicu braka

S obzirom da dolazi u najrazličitijim oblicima da biste pronašli onaj koji će najbolje odgovarati vašoj supruzi obratite pažnju na njen modni stil. Da li vaša draga radije nosi garderobu koja je je oličenje klasične elegancije? Ili, možda, smelo kombinuje naizgled nespojive komade? Da li pre bira da svoj stajling upotpuni jednim efektnim aksesoarom ili se u svakoj prilici odlučuje za minimalizam? Ova i slična pitanja daće vam jasni odgovor kakav stil u nakitu treba da potražite.

Dodatnu pomoć potražite u njenoj kutiji sa dijamantskim nakitom. Ukoliko se u njoj nalazi samo prsten sa dijamantom kojim ste je zaprosili, sada je pravi trenutak da obogatite kolekciju.

Koji dijamantski nakit kao poklon najbolje odgovara godišnjici braka?

Minđuše sa jednim dijamantom na klin su provereni poklon. Svojim suptilnim dizajnom odgovaraju svakom stilu, pa i svakoj prilici. Počev od svakodnevnog poslovnog look-a, pa do elegantnih proslava – dijamantske minđuše su verni pratioci dame, unoseći dozu sofisticiranosti u outfit.

Dijamantski nakit za godišnjicu brakaDuga ogrlica sa nežnim priveskom, takođe, je savršeni dijamantski nakit za godišnjicu braka. Njena nežna forma naglasiće lepotu ženskog vrata. Mada je odličan aksesoar i uz svečane haljine dubokog dekoltea kada želite da akcenat stavite na ovaj deo svog tela.

 

Dijamantski nakit za godišnjicu braka

Čuvena tenis dijamantska narukvica dobro je poznata svim damama sa stilom. Ipak, kao dar za godišnjicu braka stručnjaci savetuju da izaberete model bangle dijamantske narukvice. Karakteriše je čvrst dizajn tako da deluje impresivno čak i kada je jedini komad nakita u outfitu.

Dijamantski nakit za godišnjicu brakaPosebni dašak romantike vašem slavlju daće model narukvice ukrašen srcem u kome je smešten dijamant.

Dijamantski nakit za godišnjicu braka

Ukoliko želite da vaš dijamantski nakit za godišnjicu braka, zaiste, prenese snažnu poruku ljubavi izaberite Moriah dijamantski nakit iz Amore kolekcije. Izrađen od originalnog kamena sa svete planine Moriah, koji je ručno oblikovan tako da pruža unikatni spoj sa prirodnim dijamantima i najfinijim zlatom.

Dijamantski nakit za godišnjicu braka

Dijamantski nakit za godišnjicu braka svetski poznatih juveliriskih kuća pronaći ćete u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

 

 

Related posts

X