Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu oduševiće svaku ženu.

Nova godina je iza ugla. Novi početak označava novih 365 stranica koje ćete ispisati sa vama dragim osobama, te ne čudi što prazničnu euforiju uveliko prati razmišljanje o idealnom poklonu.

Novogodišnji poklon treba da bude jedinstven. Nešto što će iznova podsećati najmilije, da ćete, bez obzira šta da se desi, biti verna podrška jedno drugom. Zato odbacite ideje o retro čestitkama i poklonite im dar koji će trajati zauvek – a to je nakit sa dijamantima.

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinuDijamanti nisu trend. Oni su luskuzni detalj koji ima vanvremensku vrednost. Za razliku od drugih poklona, koji su vezani za godine, pa čak i za sezonu darivanja, dijamanti su uvek aktuelni. Ne samo da njihov sjaj nikada ne bledi, već predstavljaju trajni simbol sentimentalnosti, poštovanja i elegancije.

Ipak, pre nego što krenete u potragu morate uzeti u obzir mnoge stvari – počev od dame kojoj ste namenili poklon, njenom stilu, pa i komadima nakita koje poseduje.

Da ne biste bili u dilemi Maestro Jewelers vam daje savete kako da izaberete dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu.

Dijamantski nakit za svaku priliku

Minđuše su najrasprostranjeniji nakit na svetu. Bez obzira na modni stil koji neguju par svedenih minđuša sa jednim dijamantom je poklon sa kojim nikada nećete pogrešiti. Naizgled svedene, svojim savršenim rezovima donose očaravajuću iskru koja na najlepši način naglašava lepotu ženskog lica, dajući posebni sjaj očima.

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinuUpravo ove minđuše od davnina nose titulu najženstvenijeg nakita, a danas su nezamenjivi aksesoar koji obožavaju dame sa stilom. Tajna neverovatne popularnosti krije se u neograničenim mogućnostima kombinovanja. Počev od dnevne, casual odeće, preko poslovne garderobe, pa do elegantnih outfita – minđuše sa dijamantnom odgovaraju svakoj prilici.

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu

Ukoliko draga osoba u svojoj kolekciji već ima ovakav par minđuša izaberite viseće modele. Niz dijamanata koji zajedno stvaraju prelepi oblik podiže stajling na viši nivo, unoseći dozu glamura.

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu koji sanja svaka žena

Prsten sa dijamantom je, definitivno, želja svaka pripadnice lepšeg pola. Čak i nakon venčanja, kada na ruci zablista prelepi model burme sa dijamantima uz verenički prsten, još jedan nikada nije previše.

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu

Bilo da je napravljen od belog, žutog ili roze zlata – ovaj zanosni komad nakita privlači najveću pažnju gde god se pojavite. On ima moć ne samo da kreira stil osobe koje ga nosi, već da oslika i njen karakter.

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinuUmesto tradicionalne forme, juveliri preporučuju da svojim novogodišnjim poklonom unesete boje. To ćete najbolje učiniti kombinacijom nežnog rubina ili magičnog topaza sa dijamantima. Dok za ekstravagantne dame izberite statement prsten od belog i roze zlata ukrašen dijamantima izuzetne čistoće.

Dijamantski nakit za svečane prilike

Novogodišnja slavlja su prava prilika da u prvi plan dođu dijamantske ogrlice i narukvice. Ujedno čine idealni dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu.

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinu

Chopard Golden Hearts narukvice i ogrlice su originalni način da pokažete ljubav i poštovanje prema svojoj partnerki, majci, sestri, pa i baki. Krasi ih prepoznatljivi simbol, srce na kome dominara zaštitni znak čuvenog bredna – šetajući dijamanti, koji svojim gracioznim kretanjem pomeraju granice u svetu juvelirstva.

Dijamantski nakit kao poklon za Novu godinuUkoliko odlučite da vaš poklon ima simbolično značenje izaberite Moriah dijamantski nakit. Jedinstveni spoj kamena sa istoimene planine i prirodnih dijamanata donosi istorijsku priču staru 3.000 godina koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Dok unikatni oblik pružiće vam trendi look kakav do sada niste imale.

Sezona darivanja uveliko traje, zato posetite Maestro Jewelers, jer vas ovde čeka najlepši dijamantski nakit vodećih brendova.

Related posts

Dijamantska burma

Zašto je dijamantska burma više od luksuznog nakita?

Dijamantska burma je omiljen dijamantski nakit svake žene. Venčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu. Dan ispunjen ljubavlju, srećom i dragim ljudima zauvek...

Pročitajte više
X