Chopard

chopard

Osnivač ovog brenda, Louis-Ulysse Chopard, bio bi ponosan kad bi danas mogao da vidi kako se Chopard razvija. Prošle su 153 godine od osnivanja, brend je i dalje prožet duhom koji mu je udahnuo njegov osnivač, a napredak je ostvario kombinujući vrhunsko umeće ručne izrade i odvažne tehničke izume. Od osnivanja do Karla Scheufelea, koji je 1963. stao na čelo firme, Chopard-ov brend je vođen uvek istim načelima – sklonošću ka vrhunskom dizajnu, težnji za kvalitetom, kreativnosti, samostalnosti i poštovanjem prema saradnicima i kupcima. Posle skromnih početaka, Chopard je u 19. veku postao jedno od najcenjenijih imena u oblasti vrhunskog časovničarstva. Nemac Karl Scheufele, koji ga je kupio 1963. godine, zajedno sa suprugom Karin i dvoje dece (Karl-Friedrich i Caroline) usmerio je brend ka brzom i konstantnom rastu. Od prvih modela Happy Diamonds do poslednje kolekcije satova Haute Joaillerie, čiji je tvorac maštovita kćerka Caroline, pa preko ultrasofisticiranih modela L.U.C, ceo svet zna za Chopard i nosi ga.

Osnovne vrednosti Chopard, kuće velikog srca, uvek su bile velikodušnost i briga za druge.

Chopard - Happy Hearts

Savršena kombinacija Chopard-ovog talismanskog srca i šetajućih dijamanata, kolekcija Happy Hearts ujedinjuje sve žene velikog srca na svetu.

Mali dijamanti čine velike stvari!

chopard kolekcija

CHOPARD - LUKSUZ I ELEGANCIJA

HAPPY DIAMONDS

Glumica koja ima najlepši osmeh u istoriji savremene kinematografije. Zahvaljujući svojoj komunikativnoj energiji i gracioznosti, Julia Roberts je trijumfalno oličenje šetajućih dijamanata Joie de Vivre i Free Spirit.

Najnovije modele Chopard kolekcije Happy Diamonds nakita možete pronaći kod nas. Maestro Jewelers je zvanični predstavnik i partner čuvenog brenda, čime je zagarantovan vrhunski kvalitet i prepoznatljiv luksuzni dizajn kuće Chopard.

chopard satovi

Skupoceni Chopard satovi sa dijamantima

CHOPARD SATOVI - Happy Sport

Ljubiteljima skupocenih satova dobro je poznata priča o „Happy Sport“ modelu. Čuveni Chopard dijamanti koji klize po brojčaniku postali su zaštitni znak brenda, pa ih danas možemo videti u svakoj kolekciji. Polazeći od bezgranične mašte i vrhunske tehnike izrade od 2007. Chopard nam donosi kolekcije namenjene filmskim festivalima.

CHOPARD VREDNOSTI

EMOCIJA I VELIKODUŠNOST

Podstaknut bezgraničnom strašću za lepotom i životom, Chopard prenosi jedinstvenu emocionalnu dimenziju kroz duh samog Maisona kao i njegovih dragocenosti. Ovo se odnosi kako na nosioca, tako i na davaoca. Zadovoljstvo i Joie de Vivre sastavni su deo Maison-a i osiguravaju da Chopardove kreacije neprestano zrače pozitivnom energijom, prateći tako kupce u najlepšim trenucima njihovog života.

Dobroćudnost, altruizam, pozitivnost i velikodušnost nesporno doprinose Chopard-ovom duhu otvorenosti prema svetu i širenju njegove sfere uticaja. U tom kontekstu, Maison se svakodnevno posvećuje stvaranju sa još više emocija.

CHOPARD VREDNOSTI

ZANATSTVO I NEZAVISNOST

Nezavisnost Maison-a vodila je njegovu razvojnu strategiju od njenog samog osnivanja, kroz porodičnu akcionarsku strukturu. Poslovanje kompanije se izražava kroz najviši nivo vertikalne integracije u industriji satova. Sve što Chopard prodaje proizvedeno je na jednom od njegova tri proizvodna mesta, što je jedinstveni fenomen u struci. Ova jedinstvena politika poslovanja ide ruku pod ruku sa kulturom izrade. Danas se u radionicama Maison-a koristi više od 50 zanatskih veština, uključujući neke od najređih i najsloženijih. Omogućuju slobodnije i inovativnije kreativno izražavanje, u kombinaciji sa stalnom potragom za izvrsnošću, garantujući tako najviši standard kvaliteta.

chopard ogrlice
chopard ogrlice

CHOPARD VREDNOSTI

ODVAŽNOST I KREATIVNOST

Odvažnost i kreativnost izvor su Chopardove inovacije i originalnosti. Oni se susreću i spajaju kada se rad i nadahnuće kombinuju kao pokretačka snaga, podržavajući istrajnost i odlučnost koja se pokazuju u živahnom svakodnevnom životu Maison-a, njegovom pobedničkom i avanturističkom stavu i hrabrosti.

Ove vrednosti određuju preduzetničku dimenziju, zajedno sa odlučnošću da se krene u rešavanje novih izazova, uključujući industrijske poduhvate kao što je stvaranje Chopard Manufacture. One ulivaju umetničku dimenziju koja obuhvata nasleđe kroz talenat porodice Scheufele, dok neprestano gleda u budućnost, vođena ukusima, strastima.

Kroz dinamičan pristup konstantnom napretku, kroz istraživanje i razvoj procesa izrade i materijala koji su bez presedana na tržištu, Chopardova kreativnost i odvažnost pokreće novu tehnološku dimenziju u struci.

MODNI DETALJI KOJI VAM NEDOSTAJU

CHOPARD AKSESOARI

 

Chopard majstori – umetnici u svom zanatu, posvećuju punu pažnju stvaranju aksesoara La Maison. Raskošni Aksesoari su izrađeni od vanvremenskih vrhunskih materijala koji će dopuniti vaš stajling luksuzom i kvalitetom.

chopard aksesoari

CHOPARD SATOVI

CLASSIC RACING

Kombinujući vrhunske performanse i inovativnost kreirali smo muški sat od nerđajućeg čelika sa samonavijajućim mehanizmom – Mille Miglia Chronograph. Inspirisani lepotom klasičnih automobila, njegove elegantne linije i srebrni brojčanik inspirisani su karoserijom starih automobila, dok se jedinstveni spoj automobilskog inženjerstva i mehaničke izrade satova krije u sertifikovanom hronometru. Narukvica približava delić istorije, jer je inspirisana šarom Dunlop automobilskih guma iz 1960 –tih godina.

chopard satovi
X