Delikatna i odvažna Chopard Precious Lace kolekcija

Chopard Precious Lace

Kako zamišljate idealan, ženstveni nakit? Svetlucav, blistav, lagan poput vazduha i božanstven za nošenje u bilo kojoj prilici? Kolekcija prestižne kuće Chopard Precious Lace inspirisana je dragocenom čipkom i predstavlja savremeni klasik modernog nakita.

Najnovija linija Chopard nakita je lagana, lirična i izuzetno ženstvena, a talenat Chopard majstora došao je do izražaja tokom dizajniranja ovih prestižnih modela! Najnovija kolekcija inspirisana je lakoćom i specifičnom belinom čipke dok se istovremeno poigrava svetlošću. Iskazivanje snage i krhkosti, delikatnosti i odvažnosti najbolje su dočarani u ovoj Chopard kolekciji.

Ništa nije tako ženstveno kao dragi kamen koji prati liniju tela, a Chopard Precious Lace Collection upravo je takva – nežna i seksepilna u isto vreme.

Zašto je čipka tako posebna?

Iako se ne može sa preciznošću utvrditi kada je nastala čipka, prvi put je zaista privukla pažnju početkom 16. veka. Moderne haljine tada su podrazumevale otvoren kroj i korišćenje mreže koje su imale efekat čipke. Popularna čipka 17. veka u Engleskoj podrazumevala je vez po ugledu na petnaestovekovne kostime.

Čipka je oduvek bila odraz ženstvenosti, a u kombinaciji sa svilom odavala je utisak raskoši i glamura. Veruje se da je Venecija kolevka čipke i čipkanih detalja, mada su se kvalitetne čipke proizvodile i u Španiji, Francuskoj i Engleskoj.

Chopard Precious Lace

Bela čipka je sinonim čistoće i novih početaka. Ujedno, veoma je zavodljiva, mistična, ženstvena i divlja istovremeno. Chopard kolekcija odiše ženstvenošću, prefinjenošću i nežnosti bele čipke. Nakit smele kolekcije Chopard Precious Lace dizajniran je za sve dame koje se osećaju delikatno i odvažno, snažno i krhko u isto vreme.

Chopard Precious Lace Collection – Revolucionarna vizija luksuznog nakita

Nakit visoke mode, prepoznatljiv i kao „Haute Joaillerie“ kreativno je predstavljen zbirkom neverovatnog dizajna Chopard Precious Lace Collection.

Lagani i razigrani dragulji Chopard kolekcije inspirisane čipkom idealni su kako za specijalne prilike, tako i za svakodnevno nošenje. Njihov stil jednostavno je ukombinovati uz bilo koju odevnu kombinaciju. Ova kolekcija predstavlja pravo blago za sve ljubitelje dijamanata. Ujedno, mnogi su saglasni u tome da je upravo ova kolekcija porušila sve barijere između nakita za svaki dan i nakita visoke mode.

Karolin Šojfel, kopredsednica prestižne kompanije Chopard, predvidela je i ostvarila upravo ono što sve žene žele – nakit koji će učiniti da se uvek osećaju posebno. Kolekcija Chopard Precious Lace predstavlja zbirku odvažnog i glamuroznog nakita koji će doprineti tome da uvek izgledate elegantno, izražajno, ali ne i napadno. Precious Lace kolekcija omogućava da izrazite stil, ali da ga ne nametnete.

Chopard Precious Lace

Osim ove dragocene kolekcije idealne za sve prilike, razigrani i šetajući Chopard dijamanti u Beogradu omogući će vam da se osećate posebno u svakom trenutku. Estetika Chopard nakita stavlja naglasak na delikatnu nit ženske prirode, a pre svega na nesputanost.

Chopard Precious Lace Collection – Nežna estetika ženstvenosti

Najnovija kolekcija Chopard nakita inspirisana je, dakle, dragocenom čipkom. Izrađena je u stilu nakita visoke mode od zlata i sertifikovanih dijamanata.

Kompanija Chopard obnovila je viziju elegantne ženstvenosti i najnovijom kolekcijom oživela klasičan stil. Prefinjeni tonovi iskazani su harizmatičnim nakitom za sve prilike.

Dizajnerski preovladavaju cvetni motivi, oblici leptira, srca i kruga koji podsećaju na predivnu antičku čipku. Uvojci od zlata i dijamanata doprinose delikatnosti ovog nakita.

Chopard dijamanti u Beogradu, pa i najnovija kolekcija Chopard Precious Lace otelotvoreni su u obliku ogrlica, privezaka, narukvica, minđuša i prstenja kojima možete svakodnevno da iskazujete svoj stil i ženstvenu stranu.

Chopard Precious Lace

Kolekcijom dominira belo i roze 18-karatno zlato upotpunjeno Chopard dijamantima sa sertifikatom. Dijamanti neverovatne čistoće i brilijantnog reza, kao i uvek, najupečatljiviji su deo koji će biti iskričav pri svakom vašem pokretu.

Chopard dijamanti u Beogradu deo su stalne ponude beogradske juvelirnice sa tradicijom, Maestro Jewelers. Nalazimo se u Nušićevoj 12a, a pored predivnog Chopard nakita, kod nas možete da pronađete i unikatni Moriah nakit izrađen od zlata, dijamanata i svetog jerusalimskog kamena. Pored toga, vereničko prstenje i drugi IDC, nakit kuće dijamanata, učiniće da blistate.

Birajte najbolje! Luksuzni satovi i sertifikovani nakit Maestro Jewelers već danas mogu da postanu deo vaše kolekcije.

Related posts

Chopard Happy Sport satovi

Chopard Happy Sport satovi – Šetajući dijamanti kao simbol ženskog duha

Chopard Happy Sport satovi san su dama širom sveta. Svima je dobro poznato da je dijamantski nakit najbolji prijatelj svih žena. Zahvaljujući Chopardu još...

Pročitajte više
X