Chopard nakit na MET Gala 2022.

Chopard nakit na MET Gala 2022.

Chopard nakit na MET Gala 2022. osvojio je srca pripadnica lepšeg pola.

Već 7 decenija prvi ponedeljak u maju rezervisan je za spektalni događaj koji organizuje modno odeljenje Metropolitan muzeja umetnosti. U pitanju je, zapravo, humanitarna manifestacija koja ima za cilj sakupljanje sredstava za modne izložbe. Tako su ulaznice za prvi MET bal stajale svega 50 dolara, dok se danas kreću oko 30.000 dolara po osobi. Što govori o eksluzivnosti ovog događaja.

Ono što posebno privlači pažnju jeste crveni tepih sa kojim počinje veče. Upravo na njemu se mogu videti glamurozni stajlinzi koji odgovaraju temi. Naime, svaki MET Gala bal ima svoju temu, te možemo slobodno da kažemo da predstavlja svojevrsni maskenbal Visoke mode.

Ove godine “dress code” bio je na temu “Gilded Glamour”. Odnosno, “američko pozlaćeno doba” koje se vezuje za period od 1870. do 1910. godine, a obeleženo je ekonomskim prosperitetom, industrijalizacijom i svakodnevnim sjajem viših klasa.

U skladu sa novom izložbom, koja nosi naziv “U Americi: Antologija mode”, mogli smo videti fascinantne kreacije koje su pratili luksuzni komadi nakita. U obilju raskoši dominirao je Chopard nakit na MET Gala 2022.

Chopard nakit na MET Gala 2022.

Koje dame su ponele dijamantski nakit čuvene juvelirske kuće otkriva vam u ovom blogu Maestro Jewelers.

 Chopard dijamantski nakit u old Hollywood stilu

Biznismen Elon Musk se na prestižoj manifestiaciji pojavio u društvu svoje majke, Maye. Iako u poznim godinama nekadašnja manekenka je zablistala na crvenom tepihu, a za to je zaslužna savršena kombinacija odeće i nakita.

Chopard nakit na MET Gala 2022.

Haljinu od pliša burgundy boje potpisuje Dior, dok nakit nosi Chopard ime. Impresivna višeslojna ogrlica iz Red Carpet kolekcije neodoljivo podseća na one koje je nosila Coco Chanel. Za razliku od jednostavnih bisera poznate dizajnerke, Chopard je u svoje remek delo uneo skupocene elemente spojene najfinijim 18-karatnim žutim zlatom i titanijumom. Centralni deo zauzima crni opal od 42,97 karata. Oko njega su u kružnom nizu poređani rubini, smeđi dijamanti i ružičasti safari težine 22,47 karata, formirajući graciozni cvet.

U istom stilu dolaze Copacabana dijamantske minđuše od 18-karatnog ružičastog zlata sa 109,18 karata rubina, kao i narukvica iz kolekcije Haute Joaillerie od 18-karatnog belog zlata i titanijuma ukrašena dijamantima i morganitom od 99,86 karata. Dok For You prsten sa smaragdima i dijamantima pruža savršeni kontrast toplim crvenkastim tonovima u outfitu.

Chopard nakit na MET Gala 2022. dostojan dama plave krvi

Jasmine Tookes je crvenim tepihom prošetala Zuhair Murad haljinu. Kreacija od koje zastaje dah na pravi način oslikava zlatno doba, dok dozu seksipila unosi izazovni šlic koji akcenat stavlja na vitke noge manekenke.

Chopard nakit na MET Gala 2022.

Ipak, u čitavom stajlingu pažnju privlači Chopard ogrlica iz Haute Joaillerie kolekcije. Veličanstveni 25,80-karatni smaragd naglašava zelenu nijansu kreacije, a dijamanti od 34,03 karata umetnuti u 18-karatno belo zlato čine ovaj komad nakita atraktivnim vintage predstavnikom.

Chopard nakit koji prati upečatljivi stajling

Moderno, neobično i upotpunjeno luksuzom – najbolji je opis kombinacije koju je ponela Gigi Hadid. Poznata manekenka izabrala je Versace odelo od lateksa i pufer kaput do poda koji predstavlja modernu interpretaciju modela iz kasnih 1800-ih.

Chopard nakit na MET Gala 2022.

Prepoznatljivi eklektični stil modne kuće “razbila” je sofisticiranim nakitom. Chopard Haute Joaillerie ogrlica od 18-karatnog ružičastog zlata obuhvata čak 326,34 karata crnih kultivisanih bisera koji su proizvedeni na podvodnim farmama. Crni biserni sjaj ističu visoko cenjeni tip turmalina, rubelit od 33,86 karata i nezamenjivi prirodni dijamanti 9,93 karata.

Stajling je finiširao Precious Lace dijamantski prsten sa rubinima.

Chopard nakit na MET Gala 2022. uparen sa pink Valentino kreacijom

Jenna Ortega je mnoge iznenadila svojom Valentino kombinacijom. Američka glumica je na MET Gala balu ponela mini haljinu ukrašenu cvetnim aplikacijama. U disko trendu su i ružičaste hulahopke i platforme.

Chopard nakit na MET Gala 2022.

Outfit je stilizovala Chopard nakitom – minđušama od 18-karatnog ružičastog zlata i titanijuma sa 27,62 karata rubelita i 7,84 karata narandžasto crvenih safira, prstenom iz kolekcije Haute Joaillerieod od 18-karatnog belog zlata sa roze dijamantima, kao i prefinjenim Precious Lace dijamantskim prstenom. Kao osveženje ove kombinacije dolazi dijamantski prsten Happy Butterfly kolekcije od 18-karatnog belog zlata.

Chopard dijamantski nakit možete pronaći u bogatoj ponudi Maestro Jewelers.

Related posts

Luksuzni satovi

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto

Luksuzni satovi koji će obeležiti ovo leto učiniće vaš stajling savršenim. Dolazak toplih prolećnih dana najavljuje i svima omiljeno godišnje doba – leto. Sa...

Pročitajte više
Ulysse Nardin satovi

Zašto su Ulysse Nardin satovi simbol vrhunskog časovničarstva?

U malom, ali fascinantnom svetu časovničarstva, luksuzni satovi odavno su postali mnogo više od „običnih“ pokazivača vremena. Izrađeni od skupocenih materijala i inovativne tehnologije...

Pročitajte više
X