Chopard nakit kolekcija 2020 – Spoj tradicije, iskre i talenta

Chopard nakit kolekcija 2020

Chopard nakit kolekcija 2020Red carpet – Nature“ inspirisana je prirodom, a specijalno je kreirana i dizajnirana za filmski festival u Kanu.

Već duže od dve decenije, kompanija Chopard svojim blistavim nakitom obogaćuje ovaj spektakularni događaj. Pored toga što izrađuje legendarne i neprikosnovene Zlatne palme u svojim inspirativnim radionicama, kao i sve ostale trofeje i nagrade koje se dodeljuju na završnoj ceremoniji, kompanija Chopard ukrašava i zvezdu za tradicionalni “Montée des Marches”.

I ove godine Chopard je zasenio sjajem dragog kamenja i uneo neponovljivu blistavost u ovaj festival.

Kao i svake godine, kreirana je kolekcija „Red Carpet„, odnosno zbirka nakita za crveni tepih u čast istorijskog partnerstva kompanije Chopard sa Međunarodnim filmskim festivalom u Kanu. Chopard nakit kolekcija 2020 osmišljena je tako da unapredi i istakne lepotu žene tokom čuvenog „Montée des Marches„. Ove godine, oživljena je kolekcija Haute Joaillerie. Nakita ima onoliko – koliko godina se održava festival, odnosno predstavljeno je 73 kreacije.

Chopard nakit kolekcija 2020 – Glamur kanskog festivala potiče od Chopard-a

Chopard je jedna od retkih kompanija koja je uspela u poduhvatu pružanja definicije glamura. Njihovim nakitom detaljno je predstavljen i opisan sofisticiran i jedinstven izgled.

Unikatni i redizajnirani „Haute Joaillerie“ blistavi predmeti od dragog kamenja tokom godina krasili su brojne filmske dive.

Chopard nakit kolekcija 2020

Šarliz Teron, Kejt Blanšet, Žulijen Mur, Šeron Stoun, Gvinet Paltrou, Hilari Svonk, Marion Kotijar, Penelopa Kruz i Skarlet Johanson samo su neke od poznatih ličnosti koje su se pojavile na kanskom crvenom tepihu noseći ova remek-dela.

Blaga koja je izradio Chopard tokom godina teško je nadmašiti. Neke „slike“ je nemoguće zaboraviti, baš kao ni pojavu Anđeline Džoli 2007. godine. Crveni tepih, žuta haljina i dijamantski narcis. Neponovljivo… Baš kao i Džulija Roberts 2016. godine koja se pojavila bosa i sa osvetljenom ogrlicom od veličanstvenih smaragda. To su momenti koji će se prepričavati decenijama.

Tradicija, iščekivanje, suze, trud, znoj i kreativnost utkani su u Zlatnu palmu koju izrađuje Chopard, a koju želi svaki režiser na svetu. Svoje neverovatne zanatske sposobnosti Chopard je demonstrirao praveći nagrade i trofeje koji se dodeljuju na festivalu. Chopard kreira laureate koji mnogim glumcima promene život. Odri Tatu, Marion Kotijar i Džon Bojega samo su neki od njih.

Chopard nakit kolekcija 2020 oživela je kolekciju „Haute Joaillerie„, a dizajniraja ju je Karolina Šojfele, umetnički direktor i kopredsednik kompanije Chopard. Kolekcija „Red Carpet – Nature“ predstavlja odu ženstvenosti, lepoti, prefinjenosti i damskom stavu.

Chopard nakit kolekcija 2020 – Crveni tepih i „Nature“

Ambiciozni izazov sastavljanja zbirke nakita koja sadrži onoliko komada nakita koliko postoji festival, još jedne godine, uspešno je završen.

Talentovana, iskričava i kreativna Karolina Šojfele u saradnji sa zanatlijama, koji poseduju znanje više od 30 zanata, uspela je u ovom podvigu.

Chopard nakit kolekcija 2020

Ateljeji kompanije Chopard smešteni su u Ženevi i okupljaju najbolje vajare, draguljare i lapidarije. Od jednostavnih do ekstravagantnih linija, oblikujući zlato i drago kamenje, ovi talentovani majstori pomeraju granice i proizvode prestižan nakit vredan divljenja.

Sa mišlju i ciljem da filmski festival 2020. godine bude u znaku prirode, Chopard je kreirao 73 blaga inspirisanih prirodom. Chopard nakit kolekcija 2020 obeležava proslavu životne sredine.

Nakit „Sova“ sačinjena je od raznobojnog safira, a „Orao“ ima krila koja su u potpunosti prekrivena dijamantima. Minđuše „Orhideja“ sa safirnim laticama neverovatno izgledaju. Blistave naušnice i prsten „Ginko“ napravljeni od smaragda u obliku kruške i žutih safira.

Da je Chopard neiscrpan izvor inspiracije dokaz je ne samo ova kolekcija, već i mnoge prethodne. Za 150. godišnjicu, Karolina Šojfele dizajnirala je 150 kreacija i u potpunosti se oslonila na svoju domišljatost. Ipak, najnovija kolekcija inspirisana prirodom navela je austalijsku umetnicu Megan Hes da stvori seriju ilustracija koji veličanstveno predstavljaju najnoviju i ekskluzivnu zbirku nakita.

Nakit Chopard u Beogradu

Maestro Jewelers, luksuzna beogradska juvelirnica, mesto je na kom možete da pronađete savršeni Chopard nakit. Ova kuća ne dizajnira samo ukrase za ekskluzivne prilike, već i za moderne i savremene žene koje žele da istaknu prefinjeni nakit svakodnevno.

Chopard nakit kolekcija 2020

Kolekcija Happy Hearts specijalno je napravljena za žene mladog duha, a šetajući dijamant je ono što je razlikuje od drugih.

U izložbenom i prodajnom salonu, u Nušićevoj 12a možete da pronađete i nakit drugih luksuznih kuća. Poznata kuća dijamanata IDC, kao i prefinjeni Moriah nakit u koji je utkan duh Jerusalima.

Chopard osvaja srca svojim idealno osmišljenim kolekcijama koje možete ili da posedujete i ponosno ističete, ili samo da im se divite. Lepota je, uz ovaj nakit, neprolazna.

Related posts

IWC Pilot satovi

IWC Pilot satovi – Savršeni spoj elegancije i preciznosti

IWC Pilot satovi predstavljaju uzor elegancije i preciznosti. Osnovan 1868. godine, čuveni švajcarski brend ima bogatu istoriju u svetu horologije. Njegovo putovanje od Švajcarske...

Pročitajte više
X