Nova, zadivljujuća kolekcija Chopard Happy Spirit – Sinonim za sreću!

Chopard Happy Spirit - Maestro Jewelers 1

Chopard Happy Spirit će vas, sasvim sigurno, još jednom ostaviti bez daha! Novi modeli zlatnog dijamantskog nakita, sofisticiranog i modernog dizajna, nešto su na šta nijedna žena od stila ne može ostati ravnodušna.

Šta je to tako zavodljivo u kolekciji Chopard Happy Spirit?!

Odavno je rečeno da mali dijamanti čine velike stvari: oni usrećuju, pružaju sigurnost i čine da se osećamo poletno. Nema događaja u životu kojem dijamanti neće dati notu otmenosti. Bilo da započinjete novo egzistencijalno poglavlje ili da se tamni oblak trenutno nadvio nad vašim životom, dijamanti će vas obasjati radošću i optimizmom.

Čuvena juvelirska i časovničarska kuća Chopard davne 1976. godine kreirala je prvu kolekciju nakita Happy Diamonds. Obilata maštovitošću, kreativnošću i kvalitetom, ova edicija je vrlo brzo našla put do srca dama na svim meridijanima.

Specifičnost Happy Diamonds-a ne ogleda se samo u vrhunskom dizajnu i dijamantima vanredne čistoće, nego i u ideji lepote koju su njeni tvorci nastojali da podele sa svetom. Lepršavi dragulji koji plešu svoj zamišljeni ples unutar zlatne i safirne forme zavodljivi su i neodoljivi u svojoj večnoj igri. Kada zaiskre beskrajnim sjajem, čitav kosmos se osmehuje, zajedno sa očima dame koja ih nosi.

 

Chopard Happy Spirit - Maestro Jewelers 2

Srećni dijamanti već svojim nazivom pozivaju na radost življenja i slobodu duha. Oni su smeli, razigrani i – beskrajno šarmantni! Ako se pridružite njihovim baletskim pokretima, nesumnjivo ćete poprimiti i deo njihove večne gracioznosti i nesputanosti.

Da, to je taj prepoznatljivi Chopard Happy Spirit!

Joie de Vivre – Radost življenja kao lajtmotiv!

Chopard je oduvek zastupao načelo iznalaženja pravih načina da se život prožiiv punim plućima i s entuzijazmom. Maestro Jewelers, kao pouzdani partner ove slavne kuće, prati moto Joie de Vivre i nudi beg od stresne svakodnevice. U našem salonu, svi stanovnici i gosti Beograda mogu osetiti dah mladalačke nonšalancije i lepršavosti. Chopard Happy Spirit je upravo to: bezbrižnost, neustrašivost i elegancija.

 

Chopard Happy Spirit - Maestro Jewelers 3

Nova kolekcija je izrađena u kombinaciji belog, žutog i roze zlata, a fantastično je upotpunjena besprekornim dijamantima. Ovu neodoljivu celinu čine: prsten, minđuše, narukvica i dve ogrlice sa različitim privescima. Savršene obrade i forme, ova velelepni nakit unosi razdraganost i svežinu u dnevnu rutinu. Makar i samo jedan komad da ponesete, osećaćete se kao da ste na vrhu sveta – sve će vam biti na dohvat ruke! U pravu ste: zaista je tako jednostavno.

Zašto još volimo Chopard?

Posle više od vek i po postojanja, Chopard ne prestaje da intrigira i zadivljuje svojim kreacijama. Proširujući svoju manufakturu dijamantskog nakita na satove, ovaj brend je postao omiljen različitim generacijama. Prepoznajući najtananije želje klijenata, Chopard je od svojih početaka nastojao da ih implementira u svoj dizajn. Rezultat je bio – impresivan!

Podjednaku pažnju poklanjajući kvalitetu i kreativnom umeću, iznedrio je neke od najlepših kolekcija nakita: Happy Diamonds, Ice Cube i Imperiale. U svakoj od ovih vanrednih kolekcija, moći ćete da pronađete nešto za sebe ili za nekog sebi dragog.

 

Chopard Happy Spirit - Maestro Jewelers 4

Dijamantski verenički prsten je nešto o čemu svaka buduća mlada sanja. Nošen s ponosom i ljubavlju, svedok je jednog intimnog čina dvoje zaljubljenih koji su odlučili da podele život. Veridba može biti ovekovečena i dodatnim darom: dijamantskom ogrlicom od roze i belog zlata sa šetajućim dijamantima.

Ukoliko volite nesvakidašnji stil, geometijsku formu, dijamante i zlato, Ice Cube je savršena edicija za vas. Prstenje modernih obrisa, kvadratne strukture, idealno je i kao burma za venčanje.

Maestro Jewlers će odgovoriti na sve vaše želje i potrudiće se da ispuni vaše snove. Dijamantski nakit čini da kroz život idete visoko uzdignute glave, a kroz život lakše isamouverenije. Nevezano za to nosite li ih na uhu, ruci ili vratu, sa dijamantima nećete imati nijednu prepreku na svom životnom putu. Chopard Happy Spirit kolekcija, koju možete naći u draguljarnici Maestro Jewelers, jeste vaš lojalan prijatelj i odan saveznik u svakom trenutku.

Related posts

X