Chopard Happy Hearts – Golden Hearts Collection – Umetnost življenja kao na filmu

Chopard Happy Hearts Golden Hearts Maestro Jewelers 1

Chopard Happy Hearts – Golden Hearts Collection predstavlja jednu od najintrigantnijih kolekcija koje je dizajnirala ova čuvena juvelirska i časovničarska kuća. Nadahnut kreativnošću filmskih stvaralaca, Chopard je prezentovao ediciju ekskluzivnog nakita Happy Hearts – Golden Hearts.

Izrađena u zlatu, ova kolekcija je ujedno i omaž jednom od dominantnih motiva filmova o Džejmsu Bondu. Zlato se, kao lajtmotiv, javlja u tri filma o agentu 007: Goldfinger (1964), The man with the golden gun (1974) i Golden eye (1995).

Srčanost i briga za druge, kao osnovna vrednost Chopard-a i primarna osobina čuvenog filmskog junaka, čine ovu zlatnu kolekciju markiranom i autentičnom. Neodoljivi dijamanti i vanvremensko zlato u ženi stvaraju osećaj posebnosti, baš kao u zagrljaju Džejmsa Bonda.

Chopard Happy Hearts – Golden Hearts Collection implicira neustrašivost, istrajnost i sofisticiranost. Hrabre da se upuste u najveće izazove, a dovoljno senzibilne da budu u harmoniji sa svojom, ženskom prirodom, Bond devojke su večna inspiracija. Baš kao i Chopard dijamanti. Katkad bezobzirne i drske, iznad svega graciozne i zanosne, žene koje nose ovu Chopard kolekciju, nesumnjivo, uvek ostavljaju trag.

Šta Chopard Happy Hearts – Golden Hearts Collection čini tako posebnom?

Sačinjena od 18-karatnog zlata i dijamanata, Chopard edicija Happy Hearts – Golden Hearts sama po sebi već ukazuje na kvalitet i trajnost. Limitiranost ove serije takođe upućuje na njenu izuzetnost.

Međutim, ono što joj daje jedinstven pečat jeste poreklo nadahnuća njenih autora – jedna od najvećih filmskih saga ikada snimljenih. Neki filmski i književni heroji, jednostavno, postaju arhetipovi koji se zauvek utiskuju u kolektivnu svest. Džejms Bond je, svakako, jedan od njih.

 

Chopard Happy Hearts Golden Hearts Maestro Jewelers 2Budući da je za stvaranje njegovog lika poslužio dvostruki agent srpskog porekla, čovek sa alijasom Dušan Popov, ne čudi zašto je nakit iz ove kolekcije toliko popularan u našem narodu. Dovitljivost, mističnost i šarm čuvenog agenta delovali su fascinirajuće na sve koji su sa njim stupili u kontakt.

I upravo su neodoljivost i fascinantnost prve asocijacije koje budi kolekcija Happy Hearts – Golden Hearts. Ona se sastoji iz narukvice, minđuša, duže ogrlice i priveska. Izlivena u roze zlatu, serija prezentuje dve varijante. Jedna je sa velikim srcem koje odlikuje naročita završna obrada, odnosno gravura logotipa 007, dok drugu kvalifikuje veliko srce optočeno dijamantima.

Simbolično ističući imperativ slobode i avanture agenta 007, kreatori su narukvicu intencionalno ostavili kao nepotpuni krug. Dva kraja, sa velikim i malim srcem na finalnoj poziciji, kao da večno teže uzajamnom dodiru i konačnom spajanju. Smeštajući razigrani dijamant u središte manjeg srca, autori kao da su hteli podvući večnu istinu – život je igra!

Homo ludens – čovek je biće koje se igra, baš kao i živahni dijamant u zlatnom srcu Chopard kolekcije.

Chopard Happy Hearts Golden Hearts Maestro Jewelers 4Na igru i muziku asociraju i dve ogrlice u kojima su parovi srca međusobno povezani kao u folkloru. Diskretne i elegantne, ove ogrlice su prikladne za nošenje u svakoj prilici.

Autentičnost za nasleđe

Za sreću zaista nije potrebno puno. Čak i jedan mali dijamant može svet učiniti vedrijim. Privezak u obliku zlatnog srca, koje uokviruje kamen najveće dragocenosti, daće posebnu notu svakom vašem raspoloženju i poslužiće kao amulet.

Ono što Chopard nakit čini posebnim, svakako je unikatni dizajn i, iznad svega, trajnost. Njegova vrednost i lepota čine ga neizostavnim delom porodičnog nasleđa. Univerzalan i uvek moderan, ovaj nakit rado nose i baka, i majka, i unuka. Uspomene i pouke koje on pohranjuje, neprocenjive su za generacije koje nastavljaju porodično ime. Jer, Chopard se kupuje za večnost!

Chopard – Vrednost koja govori sama za sebe

Ono što nas čini srećnim, treba negovati. Čak i kada je tmuran dan ili izazovan životni period, dijamanti unose svetlost i polet u svaki naš trenutak. Nesumnjivo, uz njih se uvek osećamo kao filmska diva.

Chopard Happy Hearts Golden Hearts Maestro Jewelers 3S dijamantima na vratu, uhu ili ruci, ne postoje prepreke – kroz život se ide visoko podignute glave. Oni čine svet lepšim i uz njih se sve lakše podnosi: prkosno i postojano. Kao uz podršku najboljeg prijatelja.

Neka Maestro Jewelers bude deo vaših bitnih odluka i izuzetnih životnih momenata. Posebna prijateljstva su, jednostavno, predodređena da traju. Srećna srca su – zlatna srca!

Related posts

Dijamantska burma

Zašto je dijamantska burma više od luksuznog nakita?

Dijamantska burma je omiljen dijamantski nakit svake žene. Venčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu. Dan ispunjen ljubavlju, srećom i dragim ljudima zauvek...

Pročitajte više
X