007 x Chopard Srećna srca – Kolekcija Zlatna Srca

Januar 2020 – Kompanija Chopard (The Maison Chopard) sa zadovoljstvom objavljuje svoju saradnju sa EON Productions kod stvaranja jedinstvene kolekcije nakita pod imenom Srećna srca – Zlatna srca.

Srce – ekvivalent na francuskom jeziku je cœur – dolazi od latinskog cor, što, sa svoje strane, stoji iza reči „kuraž“ („courage“) – jeste amblem firme Kompanije (Maison) i sinonim za hrabrost. Kroz ovu novu liniju nakita, inspirisanu ikoničnom Chopard Kolekcijom Srećna Srca, Ko-predsednica i Umetnička Direktorka Karolina Šojfele (Caroline Scheufele) deli svoju viziju Džejms Bond Žene: odlučne i hrabre. Ona se odlučila na novo tumačenje Srećnih Srca time što je srca ispunila etičkim ružičastim zlatom, pošto je zlato lajtmotiv ugrađen u DNA Džejmsa Bonda, na primer: Goldfinger (1964), Čovek sa zlatnim pištoljem (1974), i Zlatno Oko (1995)

Srećna srca – Kolekcija Zlatna Srca sastoji se od narukvice, minđuša, priveska i soutuar (sautoir) ogrlice, gde se u igri smenjuje veliko zlatno srce sa manjim srcem u kome je čuveni razigrani dijamant, još jedan potpis Kuće (Maison) i simbol slobode i avanture. Druga verzija nudi isti dizajn, sa velikim srcem delikatno obloženim dijamantima. Kao i kod svog nakita i satova Chopard, stvorenih od 2018. godine, korišćeno etičko zlato čini ove ukrase jednako lepim i spolja i iznutra, istovremeno još dragocenijim: etičkim, svetlim, podatnim i jednostavnim za nošenje.

Osnovan 1860. godine, Chopard – Umetnik Emocija, održava nasleđe tradicionalnog znanja i nasleđenog majstorstva kroz savremene i etičke kreacije. Gajeći bezgraničnu kreativnost, Kompanija (Maison) gaji najviše nivoe majstorstva kroz rad strastvenih umetnika koji su stručnjaci svako na svom polju kompetencije. Od jula 2018. godine Chopard je takođe bio prvi proizvođač luksuznih satova koji koristi 100% etičko zlato u proizvodnji svih svojih satova i nakita.

Predvođeni strašću svoje Ko-predsednice i Umetničke Direktorke Karoline Šojfele (Caroline Scheufele), Chopard je takođe već više godina strasno uključen u svet filma. Neprekidno prisutan u središtu najvećih događaja međunarodnog sveta filma, kao što je Međunarodni filmski festival u Kanu gde je zvanični partner od 1998. godine, Kompanija (Maison) otkriva mlade talente kroz svoj Trofej Chopard (Trophée Chopard), nagradu koja osvetljava najveće zvezde sutrašnjice. Chopard takođe redovno doprinosi produkciji igranih filmova. Više informacija na www.chopard.com/intl/

O EON PRODUCTIONS
EON Productions Limited i Danjaq LLC su u potpunom vlasništvu i pod kontrolom porodice Broccoli/Wilson.
Danjaq je kompanija bazirana u SAD, suvlasnik je, sa Metro Goldwyn Mayer Studios, prava na postojeće filmove o Džejms Bondu, i kontroliše pravo produkcije budućih Džejms Bond filmova.
EON Productions, podružnica Danjaq-a, je produkcijska kompanija bazirana u Velikoj Britaniji, koja je snimala filmove o Džejmsu Bondu od 1962. godine, i koja, zajedno sa Danjaq-om kontroliše njihovu prodaju u celom svetu. Dvadeset i peti film o agentu 007, Nema vremena za umiranje (No Time to Die), trenutno je u post-produkciji. Više informacija na www.007.com.

Related posts

X